4 důvody, proč si pořídit přenosný internet

K používání přenosného internetu potřebujete datový tarif se SIM kartou a kompatibilní zařízení: notebook s podporou SIM, přenosný modem či USB modem
  |  Komerční sdělení

Přemýšlíte nad pořízením přenosného internetu? Přečtěte si náš článek, po kterém už s koupí nebudete chtít otálet.

Jak přenosný internet funguje?

Přenosný internet je mobilní síť. Zařízení se k internetu připojuje pomocí SIM karty. Na trhu jsou dvě rychlosti mobilního připojení:

  • Síť 4G nabízí rychlé připojení (stahování dat – 20 Mb/s, odesílání dat – 4 Mb/s) a zvládne běžné činnosti na PC i mobilu.
  • Síť 5G nabízí zatím nejrychlejší připojení (stahování dat – 150 Mb/s, odesílání dat – 30 Mb/s), což je dostačující i pro náročnější online aktivity.

Jednoduché nastavení

K používání přenosného internetu potřebujete datový tarif se SIM kartou a kompatibilní zařízení: notebook s podporou SIM, přenosný modem či USB modem. K nastavení routeru nepotřebujete technika, zvládnete to sami. Stačí vložit datovou SIM kartu do mobilního zařízení a k němu pak připojit notebook, telefon a další přístroje s podporou Wi-Fi.

1.Svoboda

Líbí se vám flexibilita homeofficu? Přenosný internet vám poskytne svobodu, po jaké toužíte. Dopoledne strávíte v kavárně, odpoledne třeba u vody či na zahradě a starosti ohledně připojení necháte plavat.

2.Pohodlí

Čeká vás dlouhá cesta vlakem na jednání nebo služební cestu? Neztrácejte čas a začněte s prací a zábavou už v dopravním prostředku. Díky přenosnému internetu můžete sledovat film bez obav, že vám přes hotspot dojdou data a budete mít s připojením utrum.

3.Jistota

Výpadek proudu a ztráta připojení k síti vás už strašit nebudou Přenosný internet to jistí a v případě potřeby ho můžete kdykoliv použít.

4.Bezpečí

Rozlučte se s pochybnou veřejnou Wi-Fi. Připojení přes přenosný internet je mnohem bezpečnější a díky tomu se nemusíte obávat ohrožení vašich dat.