Alexandra Udženija: Vedení Prahy ignoruje problém parkování i bezpečnosti

Kritituje Alexandra Udženija, protože jako "opozice "musí", nebo k tomu má důvod?
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Rada hlavního města Prahy nepředstavila žádný zásadní plán priorit, které by zlepšily život Pražanů. ODS však postrádá konkrétní dílčí kroky k jednotlivým bodům a také termíny jejich dokončení, které členové koalice slibovali hned po volbách. Co na to v komentáři říká předsedkyně klubu zastupitelů ODS v ZHMP Alexandra Udženija?

Jedním ze zásadních problémů v Praze je parkování, a to v prioritách zcela chybí, stejně jako výstavba dalších P+R parkovišť. Každý den do Prahy přijíždí 300 000 řidičů, kteří přijíždí za prací a potřebují někde zaparkovat.

Všechny strany měly ve volbách jako klíčová témata – Pražský a Městský okruh. V prioritách ovšem chybí jakékoliv informace o stavbě vnitřního okruhu, Radlické radiály nebo Vysočanské radiály, což jsou klíčové dopravní stavby pro Pražany.

Ignorují bezpečnost Pražanů

Rada hlavního města Prahy zcela ignoruje nedostatečnou situaci v oblasti bezpečnosti Pražanů. ODS chce prosadit, aby se začalo více investovat do městské policie a zejména do zvýšení platů strážníků. Místo toho přibude další nepotřebná úřednická funkce, tzv. Noční starosta, která podle starostů ODS je zavádějící a zbytečně matoucí především pro občany.

Zcela se nám z priorit vypařila otázka Libeňského mostu, která byla klíčovým tématem Prahy sobě. Havarijní stav trápí více pražských mostů, které potřebují zahrnout do plánu oprav.

Ing. Alexandra Udženija,                      
předsedkyně klubu zastupitelů ODS v ZHMP