Tip na romantický víkend v Lužických horách

Užijte si nezapomenutelnou dovolenou nebo prodloužený víkend
  |  Komerční sdělení

Hledáte tip na romantický víkend v Lužických horách? Ubytujte se v jedinečném resortu v Jítravském Dvorci, který vám nabízí místo jako stvořené pro pobyt ve dvou. V okolí je navíc mnoho nádherných míst, kam se můžete podívat.

Jítravský Dvorec leží v malebné vesničce Jítrava, kde můžete odpočívat a nechat čas jen tak plynout. Užít si ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu a apartmánech se špičkovou gastronomií v restauraci, ochutnat lahodná vína, pivo ve stylové pivnici a využít i nově otevřený jezdecký areál s možností vyjížďky na koních nebo romantické projížďky v kočáře taženém koňmi. 

Balíček romantický víkend

Nabízený balíček s názvem Romantický víkend zahrnuje 2 noci pro 2 osoby v extra luxusním apartmánu. Pobyt si však můžete i prodloužit. V ceně je hodina ve wellness určená jen pro vás, kde na vás čeká sauna, vířivá vana i příjemná pára. Na vkusně zařízeném, klimatizovaném pokoji vás budou čekat okvětní lístky na lůžku, ovoce a láhev sektu pro navození jedinečné romantické atmosféry. Vychutnáte si čtyřchodovou degustaci párovanou s lahodnými víny, snídani formou bufetu s teplými pokrmy dodělávanými přímo před vaším zrakem. Pro odpolední siestu je připravena vynikající káva a dezert. Po celou dobu pobytu jsou vám k dispozici služby poslíčka. 

Co si můžete vychutnat

Romantické apartmá a zázemí můžete v zimě spojit se sjezdovkami či běžkami, v létě se projet na zapůjčených kolech i koloběžkách nebo vyrazit na pěší výlet do okolí. Nádherných míst a romantických vyhlídek je v Lužických horách víc než dost. Pobyt můžete propojit s degustací vín ve vinném sklepě, ochutnávkou piv z malých pivovarů a jedinečnými pokrmy ve zdejší úžasné restauraci vytvořenými z produktů z BIO farmy. Západ slunce můžete sledovat ze zdejší terasy nebo altánku.

Zážitková restaurace 

Pod taktovkou šéfkuchaře Davida Skrbka vám budou naservírovány jedinečné gurmánské zážitky inspirované trendy české, ale i světové kuchyně v novém, moderním pojetí. Výjimečná je příprava pokrmů z vlastního hovězího a jehněčího bio chovu, ale i z okolní honitby v oblasti Zdislava-Krásný potok. Vaří se jen z čerstvých surovin pocházejících od lokálních pěstitelů a zemědělců, voňavých bylinek ze zdejší zahrádky a jítravských lesů, se zapojením fantazie a citu pro každičký detail. Nechte se hýčkat perfektním kuchařským uměním, jedinečnými chutěmi i vzhledem servírovaných pokrmů, citlivě párovanými kvalitními českými i světovými víny a vysokou úrovní zdejšího servisu. 

Zdejší SPA

Jítravské lázně poskytují dostatek prostoru pro načerpání nové energie i romantický víkend ve dvou. Moderní wellness prostory disponují vířivkou, parní kabinou, saunou, tropickou sprchou a venkovní relaxační zónou s ochlazovací a skandinávskou kádí. Lázně jsou vybaveny citlivě v duchu Lužických hor a nádherně voní po místních bylinkách. Využít můžete i nabídku masáží a SPA rituálů, ze kterých budete odcházet odpočatí a svěží. Kromě kosmetické péče si můžete dopřát bylinkovou koupel, královskou masáž, využít lávové kameny i aroma linoucí se z esenciálních olejů. 

Romantické ubytování v Jítravském Dvorci

Resort Jítravský Dvorec je obklopen překrásnými lesy a pastvinami. Hotel je jedinečný a naprosto odlišný od ostatních možností ubytování, která najdete v Lužických horách. Komfortní pokoje vysoce převyšují ubytovací standard nabízený v regionu. Zdejší apartmány jsou velmi vkusně zařízeny stylovým dřevěným nábytkem, vybaveny klimatizací a voní čistotou nádherných Lužických hor. Restaurace má zcela originální interiér v lužickém stylu, disponuje romantickou terasou, příjemným venkovním posezením a jedinečným výhledem na Lužické hory. K dispozici je také altán, kde můžete strávit romantické chvíle. Nenechte si ujít romantické ubytování v Jítravském Dvorci u Liberce.

Klíčová slova: