Finanční poradci: osvoboďte se a vydejte se na cestu k úspěchu!

Buďte pány svého byznysu
  |  Komerční sdělení

Při práci finančního poradce je potřeba umět se otáčet. Pokud jste to nějakou dobu dělali, jistě o tom víte své. Často je to práce těžká, ale na druhou stranu je to práce s lidmi, kterou pravděpodobně máte rádi. Jistě jsou ale některé aspekty, které vám z určitého úhlu pohledu vadí. Pokud už totiž máte za sebou nějakou kariéru, může být pro vás poněkud zatěžující práce pro MLM společnost. Zde se totiž výkony neoceňují příliš spravedlivě. Není na čase s tím něco udělat?

Podmínky si určujete vy

Nejsou oceňované spravedlivě, protože se na výsledcích podělíte s celou řadou dalších finančních poradců. To znamená, že z vašeho úspěchu těží jiní. Zejména pokud se pouze nevezete, ale skutečně máte výsledky, může to být značně deprimující. Přitom existuje možnost, jak z toho ven. Říká se tomu brokerpool, přičemž se jedná o servisní společnost, která je pro vás především zázemím, nikoliv mentorem či vaším pánem. Pány svého poradenského byznysu zde budete naopak vždy především vy. Bude tomu tak zejména díky možnostem: 

  • Hry dle vlastních pravidel
  • Budování vlastní značky

Pokud jste dosud pracovali pro klasický multilevel, tak to rozhodně nemuselo být vše špatné. Zejména v začátcích je to velký pomocník, který vám podá pomocnou ruku a pomůže s rozjezdem vaší dráhy finančního poradce. Na druhou stranu, pokud vyrostete, už tak trochu do podobného typu společnosti nepatříte. Chcete totiž hrát podle vlastních pravidel, určovat si, jaké produkty a komu budete nabízet. Jen tak se můžete stát skutečně kvalitním finančním poradcem, který si bude za svým rozhodnutím stát a nebude muset splnit nějaké nařízení shora.

Vaši klienti patří skutečně vám

Velký dopad na to bezpochyby má také skutečnost, že v brokerpoolu neprezentujete cizí firmu. Prezentujete pouze sami sebe. Také proto můžete budovat svou značku a vlastní okruh klientů. Své klienty si můžete také kdykoliv přenést jinam. Máte zkratka svobodu, kterou jste vždycky chtěli. Zkusíte to?