Modio.cz přináší denní dávku módní inspirace

Modio.cz najdete i na Instagramu
  |  Komerční sdělení

Hezkých outfitů je všude plno – na Instagramu, Pinterestu a dalších sociálních sítích. Stačí si jen vybrat, jaké účty pěkných slečen s vytříbeným vkusem budete sledovat. Málokde vám však řeknou, kde dané módní kousky také sehnat. Ocenili byste spíš módní inspiraci s tipy do konkrétních obchodů? Pak se vám bude zamlouvat Modio.cz.

Modio.cz není další cenový srovnávač, jakých jsou desítky. Jde o web, který přináší módní inspiraci, hlídá slevy ve vašich oblíbených e-shopech a zajímavé ceny produktů značek, které zbožňujete. Ve spolupráci s módními bloggery a odborníky zveřejňuje také nejrůznější tipy. Kolem Modio.cz se sdružuje celá komunita lidí zajímajících se o módu a vy můžete být mezi nimi.

To pravé začíná, když si vytvoříte vlastní účet

Na Modio.cz je možné vytvořit si vlastní účet, a pokud máte v plánu web aktivně používat, určitě to udělejte. Teprve tím totiž získáte možnost ukládat si předměty, které se vám líbí, a zobrazovat si personalizovanou nabídku. Zadáte si svou velikost a nebudou se vám ukazovat módní kousky, které ve vašem čísle stejně nejsou k dispozici.

U uložených produktů vám pak budou chodit upozornění, když se změní jejich cena. Jako první se dozvíte také o výprodejích ve svém oblíbeném obchodu. To je důležité, protože jak jistě víte z vlastních zkušeností – kdo pozdě chodí, sám sobě škodí.

Objevujte dosud nepoznané

Modio vám pomůže objevit značky, které neznáte. Samozřejmě tam najdete ty známé jako Only, s.Oliver, mango, Nike či Converse. Slyšeli jste ale o Smash nebo Culito from Spain? Obě vyrábí podobně extravagantní módu jako Desigual, takže pokud se vám líbí tyto kousky, určitě i další značky stojí za prozkoumání. V nabídce samozřejmě nechybí ikony jako Scotch&Soda nebo Moschino.

Módní kousky lze vyhledávat i podle kategorií. Můžete se podívat na dámské svetry, bundy, kabáty a kožichy nebo chlapeckou obuv. Určitě se nezapomeňte podívat do záložky Inspirace. Tam najdete přímo tipy na podzimní outfit, oblečení pro děti do školy a mnoho dalšího. Modio vám pomůže oblékat vás a celou vaši rodinu stylově, a to z pohodlí domova.

Klíčová slova: