Vražedná chřipka, Bohdalová žaluje a odvážný Hřib

 

Týden co týden je Česko pod tlakem nových a nových zpráv. Poslední dny rozzářilo slunce, ale mnoho informací i událostí stejně zaválo do Česka několik černých mraků. Co na to primátor Hřib?

Češi nejvíce věří Zemanovi. Praha bude letos investovat 19,4 miliardy korun. Útoky hackerů míří hlavně na získávání přihlašovacích údajů. Praha zvažuje vyhlášku omezující spalování tuhých paliv.

Pokud Moravský Krumlov upraví zámek, Praha mu půjčí epopej. Sněmovna rozhodne o Roznerově vydání na příští schůzi. Ano se pohoršilo, Piráti si polepšili. Celníci zadrželi v letadlech z Číny tři tuny látky na výrobu drog. Od začátku roku zemřelo v důsledku chřipky 30 lidí.

Dobříš letos chystá částečnou opravu zimního stadionu. Sedlčanští připravují novou hru. Petrovice budou hledat další zdroje vody. Karnevalový rej dětí doplnily v Bystřici také soutěže. V Michalovicích posílí MHD, problém je s parkováním se sportovištěm. Kus ledu rozbil čelní sklo autobusu. 

Bohdalová žaluje Komerční banku za padělané obrazy. V Česku je odhadem 13 tisíc prostitutek, půlka jsou samoživitelky. Lidé v Praze tancem upozornili na násilí na ženách. Hřib obmítl podpořit akci Svazu bojovníků za svobodu. Nelíbilo se mu, že minulý rok ocenili komunistického poslance Vondráčka. Nezvyklé teplo v pátek v Česku přepisovalo rekordy. Víkend je slunečný a ptáci začli zpívat.