Eva Burešová

Eva Burešová září v seriálu ZOO
Eva Burešová září v seriálu ZOO
osobnost

Eva Burešová patří k oblíbeným mladým herečkám současnosti. Mezi hvězdy ji vynesl seriál Slunečná, kde zazářila po boku Marka Lambory. Pokračovala seriálem ZOO, kde si zahrála rovněž hlavní postavu, sveřepou chůvu Viky. S partnerem Přemkem Forejtem má syna Tristana Williama, z předchozího vztahu má s hudebníkem Michaelem Krásným syna Nathaniela.

reklama

Eva Burešová je česká zpěvačka a herečka. Narodila se 22. července 1993 v Hlučíně. Má syna Nathaniela Adama Salvatore Krásného a Tristana Williama Forejta. V současné době žije s kuchařem Přemkem Forejtem v domě za Prahou.

Oba rodiče jsou hudebníci, Eva sama také studovala zpěv – ze začátku operní u prof. Sylvie Pivovarčíkové. Po malých rolích a pilování zpěvu ve sboru šla na konzervatoř, obor muzikál. Později přestoupila na soukromou mezinárodní konzervatoř, tu ale dle svých slov nedostudovala a dala přednost kariéře.

V roce 2011 zkusila štěstí v soutěži Česko Slovensko má talent, kde se dostala do finále. Na konkurzu předvedla píseň od Beyoncé, o pár let později se nechala slyšet, že už se s tvorbou této umělkyně neztotožňuje. 

Získala role ve významných muzikálech (Jesus Christ Superstar, Cyrano, Dracula), objevila se také v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, Modrý kód, Slunečná nebo ZOO. Účinkovala v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, v dalších sériích se také vrátila jako porotkyně. 

Vybrané články na téma Eva Burešová“:

Burešová ze ZOO v slzách! Nikdo o ni nestojí, zbyl jí jen syn. Prozradila, jak to skončí

Tajná svatba Evy Burešové: Přestal se konečně Přéma bát chomoutu a udělal životní krok?

Novinky ze ZOO: Kterou postavu čeká s návratem Evy Burešové konec?

Eva Burešová na pokraji sil: Naložila si toho moc?

Seriál ZOO: Velké tajemství Viky Janečkové prozrazeno

Eva Burešová si vystřelila ze svého Přemka! Prý vypadá jako holka

Seriál ZOO: Eva Burešová na scéně prostřednictvím videohovorů, po soudci ani památky. Hraje si na Tarzana a domů se nehrne

Eva Burešová má doma muže mnoha tváří: Na galavečeru za štramáka, doma za dědečka Hříbečka

Herečka Eva Burešová ze seriálu ZOO porodila rytíře kulatého stolu. Co mu předurčují hvězdy a po kom bude?

https://www.ctidoma.cz/clanek/osobnosti/eva-buresova-73194
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.