Lidé mi nadávají, že jsem tlustá a ošklivá, já ale jen fotky neupravila. Co je tedy lepší, ptá se známá influencerka

Opravdu je špatné, když si někdo dá na sociální sítě reálné fotky?
Opravdu je špatné, když si někdo dá na sociální sítě reálné fotky?

Lidská nenávist a zloba jsou dost odporné vlastnosti, kterými bohužel mnozí z nás disponují. Na vlastní kůži to poznala influencerka a návrhářka Karina Irby. Když si na svůj instagramový profil dala pár fotek v plavkách, nestačila se divit, co všechno jsou schopni někteří její "fanoušci" napsat.

reklama

Jedenatřicetiletá hvězda internetu se pochlubila fotkami z pláže. Karina přitom dlouhodobě ukazuje přírodní krásu, je proti nejrůznějším úpravám fotek pomoci filtrů či "vyhlazování". A to se zřejmě některým lidem nelíbí. „Jsi tlustá, nejsme na to zvědaví,“ mají jasno trollové. „Oblékni se, hrozné,“ přidávají další.

 

 

Opravdové ženy vypadají takto

Australanka na to však má jasnou odpověď - postuje další a další fotky. „Nejsem dost hubená, nezapadám do tvého vkusu? Hm. Myslím, že lidé, kteří mi ty nesmysly pořád píší, mají chorobnou posedlost figurínami v obchodě. Ale opravdové ženy vypadají tak jako já. Čím dříve to někteří lidé pochopí, tím dříve budou mít šanci vidět reálnou nahou ženu. Ne v pornu, v opravdovém životě,“ má jasno blondýnka.

Mnozí diskutující s jejím příspěvkem souhlasí, během chvíle měl přes 50 tisíc "lajků". „Dnes v noci jsem brečela, protože po dvou dětech se necítím dobře, nemám postavu jako dřív. Ale díky tvému příspěvku už se cítím lépe. Děkuji,“ napsala jedna z fanynek influencerky.

 

 

Zůstaň taková, jaká jsi

Pro mnoho žen je Karina inspirací. „Mnoho dívek a žen si na instagramu upravuje tělo jen proto, aby vypadaly lépe ve virtuálním světě. Je to naprosto absurdní,“ souhlasí s Irbyovou další komentující.

Další pro ni mají jasný vzkaz: „Zablokuj si ty, kteří tě nenávidí. Ale opovaž se někdy zakrýt tělo. Jsi neuvěřitelná, takže to nikdy, nikdy nedělej. Mnoho z nás tě miluje. Jsi krásná přesně taková, jaká jsi. Zůstaň taková!“

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Hladinu homocysteinu je nutné hlídat, může za infarkt i mozkové choroby. MUDr. Podroužek vysvětluje, co je nutné dělat.

https://www.ctidoma.cz/clanek/osobnosti/lide-mi-nadavaji-ze-jsem-tlusta-a-oskliva-ja-ale-jen-fotky-neupravila-co-je-tedy-lepsi-pta-se-znama-influencerka-67862
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.