Nejznámější zlatokopka světa Anna Nicole Smith: Chtěla věčnou slávu, ale našla smrt v hotelovém pokoji

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith se narodila v roce 1967 a už od mládí snila o tom, že se z ní stane slavná modelka a celebrita. Vysnila si pohádkový život a chybělo skutečně málo k tomu, aby se jí všechny touhy splnily. Proslavila se sňatkem s miliardářem a nikdy se nevzpamatovala ze smrti svého syna. Před třinácti lety půvabnou Annu našli v hotelovém pokoji v bezvědomí a nakonec se ukázalo, že se předávkovala léky. Smutný životní osud krásky, která měla velké sny a plány.

reklama

Anna Nicole Smith, vlastním jménem Vicki Lynn Marshall, neměla vůbec jednoduché dětství, ale již odmala věděla, že se jednou stane úspěšnou a světoznámou modelkou. Když byly Anně dva roky,  její rodiče se rozvedli a ona žila s matkou. Už v devíti letech matka malou Annu poslala ke své sestře, která se o ni starala. Anna nijak ve škole nevynikala a spíše se řadila mezi ty podprůměrné studenty. Už od útlého věku ale nebylo pochyb o tom, že z ní jednou vyroste nádherná žena, která poblázní hlavu stovkám tisíc mužů. Stěhování za tetou znamenalo pro čtrnáctiletou Annu změnu školy. Bohužel nezvládla udělat srovnávací zkoušky a studium pověsila na hřebík. Budoucí modelka se začala život jako servírka v rychlém občerstvení. 

Sňatek s miliardářem 

Anna Nicole Smith brzy pochopila, že se svým vzděláním a znalostmi nemůže ve světě prorazit. Proto se rozhodla, že zanechá práci servírky a začně pracovat jako striptérka. V roce 1991 se při jednom ze svých vystoupení seznámila s šestaosmdesátiletým miliardářem J. Howardem Mashallem, který se do Anny bláznivě zamiloval a po pár návštěvách strip baru ji požádal o ruku. Jejich manželství bylo ale vskutknu bizarní. Anna se jednou svěřila, že se svým miliardářským mužem nikdy nežila v jedné domácnosti a také s ním nikdy nespala. Pouhých čtrnáct měsíců po svatbě Howard umírá a Anna se stává neskonale bohatou dědičkou a celebritou v jednom. Veřejnost Annu začne nazývat nejznámější zlatokopkou a půvabné krásce, která zdobila titulní stránky pánských časopisů a hrála v béčkových filmech, se začíná hroutit svět. 

Soudy o majetek a smrt syna 

Anna Nicole Smith si majetku příliš neužila, protože se s ní začala soudit pozůstalá rodina miliardáře, kterého podle jejich slov Anna jen zneužila k vlastnímu obohacení. Nádherná Anna se vdala poprvé v devatenácti letech za kuchaře Billyho, kterého potkala v jednom bistru, a počala s ním syna Daniela. Ten se bohužel ve věku dvaceti let předávkoval léky a zemřel. Anna se nikdy nedokázala vyrovnat se smrtí syna a začala sahat po alkoholu a utišujících lécích. V roce 2007 bylo na Floridě v hotelovém pokoji nalezeno bezvládné tělo Anny Nicole Smith. Krásná žena, která měla sen o velké slávě, nakonec neunesla tíhu života a předávkovala se léky. 

https://www.ctidoma.cz/clanek/osobnosti/nejznamejsi-zlatokopka-sveta-anna-nicole-smith-chtela-vecnou-slavu-ale-nasla-smrt-v-hotelovem-pokoji--57270
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.