Olga Menzelová vybírá popelnice. Narazila na opravdové skvosty

Zdá se, že Olga Menzelová by pro záchranu knih udělala téměř cokoliv
Zdá se, že Olga Menzelová by pro záchranu knih udělala téměř cokoliv
zajímavost

Bývalá manželka režiséra Jiřího Menzela překvapila své fanoušky nečekanou víkendovou aktivitou. V neděli se probírala odpadem na Hradčanské a sdílela své úlovky. Tak proč ne, každý máme nějaké hobby...

reklama

Producentka Olga Menzelová o víkendu „bufetila u popelnic“. Vrhla se na kontejner na sběr papíru a zdá se, že její lov na staré nechtěné knihy byl úspěšný.

V popelnici našla hned několik titulů, ze kterých ve videu div neskákala nadšením. Jednalo se mimo jiné o knihy z roku 1900, učebnici frrancouzštiny z roku 1930, Kroniku stavby metra a dokonce se v kontejneru objevila i kniha plná rad jak na „Zamlklé děti“.

Názory na to, zda se hledání knih v modrých kontejnerech vyplatí nebo ne, se mohou lišit, ale Olga Menzelová je určitě pro.

Pokud jste tedy hledali inspiraci na to, co dělat o víkendu, už nemusíte. Producentka totiž u příspěvku nasdílela přesnou polohu popelnic, u kterých strávila nedělní odpoledne.

Pokud se vám tato aktivita zalíbila, můžete se vydat na Hradčanskou, přesná adresa kontejneru je prý roh ulic K Brusce a Na Vlach, Praha 6.

Menzelová také svým sledujícím v popisku pod videem, které na sociální síť přidala, připomněla hlavní výhodu hledání nových přírůstků do knihovničky v modrém kontejneru místo v knihnupectví či v antikvariátu a to je to, že jsou zadarmo.

V komentářích se jedna z jejích sledujících dokonce přiznala k tomu, že kvůli knihám jednou zašla ještě mnohem dál.

„Já jednou pro knihy do kontejneru i vlezla,“ objevilo se pod příspěvkem.

KAM DÁL: Simona Krainová se pochlubila dokonalou postavou. Připomíná Pamelu Anderson z Pobřežní hlídky.

https://www.ctidoma.cz/clanek/osobnosti/olga-menzelova-vybira-popelnice-narazila-na-opravdove-skvosty-68149
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.