Seriál ZOO jde do háje, bouří se fanoušci. Víme, jak to dopadne mezi Petrem a Viky a kdy dvojice zmizí

Mimo kamery jsou všichni přátelé
Mimo kamery jsou všichni přátelé
osobnost

Kdo by si myslel, že se v ZOO konečně dočkáme romantické dějové linky soudce Petra Kříže a problémového děvčete Viky Janečkové, ten má smůlu. Už je jasné, že krátce po prozrazení tajemství o utajovaném těhotenství bude téhle dějové lince konec. Jak to ale scenáristé vyřeší?

reklama

Osud tomu chtěl, že se potkali půvabná Viky a soudce Petr. Co naplat, že se potkali tak trochu ve lži, kdy si Viky hrála na své imaginární dvojče Alex, aby nebyla tak úplně prvoplánová a nerozpoutala románek mezi vdovcem a chůvou. To ale ještě nečekala, že když otěhotní, tak tenhle nebožák vlastně ani neví, že má vedle sebe holku, se kterou spal.

Dvojice odejde na konci října

Spekulace o tom, jak scenáristé vyřeší těhotenství Evy Burešové, která hraje Viky, a její následný odchod na mateřskou, nebraly konce. Teď už je ale jasno. Server KINOTIP2.cz přišel s vysvětlením, že zlobivá chůva Viky se Petrovi konečně přizná, dvojice ale zmizí z televizních obrazovek už koncem října. 

Údajně by měl soudce dostat lukrativní nabídku na práci v Bruselu, kam se rozhodne ale odjet bez Viky, protože ho její lež neskutečně naštve. Tady možná tvůrci využili videohovory, o kterých se spekulovalo, když Burešová už netočila. Když už se seriálová Viky smiřuje, že z ní bude matka samoživitelka, nastane zvrat. Nakonec by se měl Petr pro svou milovanou vrátit a celá rodina odjede do Belgie společně. 

Pozornost se zaměří na Sid a Adama

Údajně si přichystali tvůrci právě takové ukončení, aby v případě, že by se chtěli herci do seriálu vrátit, to bylo nadále možné. Pravděpodobně tak bude konec i dětských herců Adélky Hesové a Kuby Bartáka, stejně tak zmizí z děje Ilonka Lišková, kterou diváci zkrátka milují. 

Naopak by se měla větší pozornost zaměřit na vztah Sid a Adama Hrušky, který byl do této doby upozaděn. Už brzy by ji ale měl zachránit ze sklepa, kde ji drží vězněnou a spoutanou. Tento hrdinský čin dá zelenou jejich velké lásce. Ačkoliv se i na tyhle postavy diváci bezesporu těší, pravdou je, že bez Viky a soudce už to prostě nebude ono… 

Zdroj: seriál ZOO, Instagram, kinotip2.cz

KAM DÁL: Haďák, nebo Albert? Míša Pecháčková ze seriálu ZOO zveřejnila sexy fotku i romantické vyznání.

https://www.ctidoma.cz/clanek/osobnosti/serial-zoo-jde-do-haje-bouri-se-fanousci-vime-jak-to-dopadne-mezi-petrem-a-viky-a-kdy-dvojice-zmizi-71262
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.