Tereza Kerndlová šokuje svou dokonalou postavou. Vypadá lépe než kdy dříve

Zpěvačka Tereza Kerndlová našla druhý domov ve Španělsku
zajímavost

Zpěvačka Tereza Kerndlová bere tento rok sociální sítě útokem. Sdílí jednu odvážnou pózu za druhou a sklízí obdivné komentáře. Není se ale čemu divit, je totiž na co se koukat. Její dokonalou figuru by jí mohly závidět i mnohé dvacítky.

reklama

Tereza Kerndlová se za svou postavu rozhodně nestydí. Dokazuje to svým fanouškům na instagramu snímky, které nechávají představivosti opravdu málo. 

Stala se tak inspirací mnoha žen a idolem mužů. Pod příspěvky nechybí červená srdíčka, palce nahoru, ale dokonce i přirovnání k jedné z nejkrásnějších žen všech dob, Brigitte Bardot.

Na jejím instagramovém profilu nechybí svůdné pózy, ale ani momentky s knihou, podle fanoušků je neodolatelná na obou.

„Dneska párkrát vysvitlo, ale bylo fakt hnusně! Zítra už zase top. Miluju léto v zimě,“ stálo v popisku.

Zpěvačka si totiž zimní měsíce užívá v mnohem příjemnějších teplotách ve slunném Španělsku.

Na jejím profilu nechybějí ani fotky ze slunné pláže nebo snímek, jak si na vyhřáté terase užívá knížku jen v plavkách. Nezbývá, než jen tiše závidět.

„Taky se vám stává, že máte plány a všechno zrušíte, protože nejste schopni vylízt z baráku? Dnes nějaké změny na zahradě a pak směr nákup zásob! Ale když je takhle? Miluju leden v Esteponě!“ napsala zpěvačka pod příspěvek.

„Překrásná ženská,“ objevilo se pod prvním příspěvkem.

„Jste kočka a moc vám to sluší,“ obdivoval zpěvačku v komentářích fanoušek.

Dočkala se ale i kritiky. Jeden ze sledujících prohlédl její Potěmkinovu knižní četbu: „Vtipný, že je knížka otevřená jinde, než je záložka.“

Většina ostatních zpěvaččiných fanoušků si, jak je zřejmé z komentářů, kvůli jejím vnadám knížky a záložky ale ani nevšimla.

KAM DÁL: Madonna opět šokuje. Na odvážných snímcích ukazuje dokonalou postavu, ale i modřiny.

reklama
#české celebrity

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.