14 milionů padne na opravu silnic a na dešťovou kanalizaci

Konec uzavírky je dobrou zprávou pro všechny řidiče
http://naseskola.somt.cz/ Autor: NŠ/Petr Kroupa
Konec uzavírky je dobrou zprávou pro všechny řidiče

Obrovská rekonstrukce proběhne ve Zbraslavi. Mají na to 14 milionů, a tak opraví silnice a vybudují dešťovou kanalizaci. 

reklama

Velké opravy silnic a výstavba dešťové kanalizace čeká zbraslavské obyvatele. Opravy na chvíli znepříjemní pohyb na ulici.

Opravy a úpravy proběhnou v ulicích Podéšťova, Pod Urnovým hájem, Pod Havlínem a v ulici Romana Blahníka v úseku od ulice Podéšťova po ulici Žabovřeská.

Rada Prahy už schválila i smlouvy s vítězem výběrového řízení, se společností Ekologické a
inženýrské stavby, s. r. o. Stát to bude celkem 14 364 739 Kč bez DPH.

„Jsem ráda, že v této obytné části na Zbraslavi proběhne výstavba a současně rekonstrukce dešťové kanalizace,“ sdělila radní Jana Plamínková, která se dlouhodobě zabývá především infrastrukturou, technickou vybaveností a životním prostředím.

reklama
#Zbraslav #oprava #rekonstrukce #silnice #komunikace #dešťová kanalizace

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.