Brandýští policisté pomohli zbloudilé 88leté seniorce

Chybělo málo a sebevražda se povedla
Chybělo málo a sebevražda se povedla

Žena zabloudila v úterý 11. srpna cestou k lékaři, kam se ve velkém horku vydala. Policisté jí nakonec pomohli a dovezli ji na polikliniku.

reklama

"Policisté obvodního oddělení Brandýs nad Labem přijali krátce před devátou hodinou ráno oznámení, že se na silnici směrem od Brandýsa nad Labem na obec Dřevčice pohybuje velmi stará paní, která působí dezorientovaně. Na místo okamžitě vyjela hlídka," uvádí tisková mluvčí Markéta Johnová na webu Policie ČR.

Hlídka narazila v uvedeném úseku osmaosmdesátiletou ženu, která chodí o holi.

Seniorka cestovala autobusem do Brandýsa nad Labem k lékaři na polikliniku. Vydala se ovšem jiným směrem, a proto zabloudila. Svou roli v tom sehrály vysoké teploty a probíhající stavební úpravy ve městě.

Policisté pomohli dezorientované paní nasednout do svého služebního vozidla a zavezli ji na polikliniku.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/brandysti-policiste-pomohli-zbloudile-88lete-seniorce-15272
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.