Bruslení na osvětleném rybníku kazí obleva

Po levé straně dva sloupy se samoobslužným osvětlením
Po levé straně dva sloupy se samoobslužným osvětlením

Obec Dolní Břežany zřídila u rybníku v Keltském parku osvětlení, které si mohou bruslaři sami zapnout. Bohužel počasí zatím ledovému sportu příliš nepřeje.

reklama

V ulici Na Hrázi byly instalovány lampy veřejného osvětlení a bruslení je  možné i ve večerních hodinách. Z úsporných důvodů je na jednom ze dvou stožárů lamp spínací tlačítko, kterým si zájemci mohou lampy spustit. Automatické vypnutí je nastaveno na 22 hodinu.

Počasí zatím bruslařům nepomůže

Předpověď počasí však pro nejbližší dny bruslení nenasvědčuje. V úterý bude zataženo až oblačno, ojediněle slabý déšť nebo mrholení. Nejnižší noční teploty +2 až -1 °C, nejvyšší denní teploty 5 až 8 °C. Ve středu bude ještě tepleji, noční teploty 4 až 1 °C, nejvyšší denní teploty 7 až 10 °C. Na pořádný led si tak budeme muset počkat.

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/brusleni-na-osvetlenem-rybniku-kazi-obleva-19910
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.