Čerčanský hospic jede dál!

Kulturně sportovní akcí pod názvem "Jedeme dál" oslavil Hospic Dobrého pastýře v Čerčanech 7 let své činnosti. Podpořit jej přišla zpěvačka Lenka Dusilová a kouzelník Richard Nedvěd.

reklama

Na kole či po vodě

Po tradiční bohoslužbě a slovu ředitele Jiřího Krejčího se návštěvníci vydali na cestu z hospice do nedalekého bistra Ledce. Odtud pokračovali někteří lodí po řece Sázavě a další vyrazili na kolech. I přes velké vedro byly obě skupiny bez obtíží včas na místě.

Smích i poetika

V zaplněném bistru Ledce byl na oslavu hospice připraven speciální program. První se představil kouzelník Richard Nedvěd a rozesmál děti i dospělé. Následovalo poetické, divoké i melancholické vystoupení Lenky Dusilové, která zpívala s hvězdami nad hlavou.

Hospic jede dál 

Zařízení zkvalitňuje a rozvíjí své služby. Jde například o rozvoj domácí hospicové péče na Benešovsku, zahájení činnosti domácího hospice v okolí  Hořovic či uspořádání První konference dětské paliativní péče a na ni navazující aktivity.

reklama
#hospic #benefice #Hospic Dobrého pastýře

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.