Hledají se dva muži. Poznáváte je?

Vlevo - mladší muž z Týnecka, vpravo - starší muž z Voticka

Benešovská policie pátrá už od března po dvou mužích, kteří by se mohli zdržovat jeden v Praze, druhý ve východních Čechách mezi bezdomovci. Protože už si neví rady, žádají policisté o pomoc veřejnost. Viděli jste některého z nich?

reklama

Policie na Benešovsku pátrá po dvou mužích. Hledání probíhá už od března, ale ještě se nezadařilo. Je tedy potřeba zapojit širokou veřejnost, aby se muži našli. 

První hledaný muž pochází z Voticka. Je mu 62 let, je štíhlé a 170 až 185 cm vysoké postavy. Má delší vlasy, barva je prošedivělá, má vysoké čelo a může nosit plnovous. Muž není nebezpečný ani ozbrojený. Podle policie by se mohl pohybovat mezi bezdomovci v Praze. 

Druhý hledaný muž je z Týnecka. Je mu 32 let, je štíhlé a 172 cm vysoké postavy. Má šedomodré oči a dlouhé světle hnědé rovné vlasy. Vlasy nosí spletené do copu. Na předloktí pravé ruky má vytetovaný nápis "bad boy". Muž se může pohybovat rovněž mezi bezdomovci, zejména pak v lokalitách východních Čech.

Viděli jste je? 

Jakékoliv informace k hledaným mužům přijme kterákoli policejní služebna, případně lze telefonicky kontaktovat přímo benešovské policisty na číslech  974 871 511 nebo 974 871 531, případně zavolejte na tísňovou linku 158. 

reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.