Hledaná dívka z Brandýska se již našla

Dívku podle neoficiálních informací našli u sousedů

Policejní pátrání po třináctileté Lucii dopadlo úspěšně. Dívka se ve středu 9. prosince našla.

reklama

Třináctiletá dívka z Brandýska se našla ve středu 9. prosince, po třech dnech od vyhlášení pátrání. Podle prvotních informací kriminalistů se nacházela v obci Káraný. Podle neověřených informací uvedených v diskuzní skupině na facebooku se dívka našla v této obci.

Dívka již v pátek 4. prosince nepřišla do školy. Ten den měla jít k otci, který ji má ve střídavé péči. S matkou komunikovala telefonicky, slíbila, že přijde v neděli na oběd, ale potom si svůj telefon vypla. „Do školy nedorazila kvůli tomu, aby nedostala špatné známky. A proto se bála jít i k otci, aby se na ni nezlobil. Také měla pocit, že u něj není vítána," uvedla policejní mluvčí Eva Stulíková.

 

Mohlo by vás zajímat

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/hledana-divka-z-brandyska-se-jiz-nasla-18563
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.