Jezevčíci našli nový domov na jihu Čech

Hladkosrstý Matýsek a dlouhosrstý Charlie
Foto: Martin Černoch
Zobrazit fotogalerii (4)
Hladkosrstý Matýsek a dlouhosrstý Charlie

Pro jezevčíky Matýska a Charlieho hledali umístění sociální pracovníci z Benešova, protože jejich majitel se o ně již nemohl postarat. Ujal se jich pan Ladislav Nerad z Tábora.

reklama

Matýsek a Charlie jsou otec a syn a podmínkou umístění bylo, aby mohli zůstat spolu, protože jsou na sebe velmi zvyklí. Ladislav Nerad z Tábora jim mohl nabídnout výběh na zahradě i nové psí přátele.

Umístění přes Facebook

"Já jsem jezevčíky vždycky měl, mám velký pozemek a bylo mi jich líto, tak jsem si je vzal," říká pan Ladislav Nerad, který se o možnosti adoptovat pejsky dozvěděl přes Facebook.

Kamarádí se s velkými psy

"Daří se jim dobře. Jsou spojení a běhají za mnou, pořád je mám pod nohama," směje se pan Nerad.  Jezevčíci mají i nové kamarády, "Mám tady i učenlivou kólii a španělského ovčáka a už se skamarádili," popisuje šťastný konec Ladislav Nerad. 

reklama
#pes

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.