Konec nekonečné uzavírky čeká Budiměřice

Konec uzavírky je dobrou zprávou pro všechny řidiče
http://naseskola.somt.cz/ Autor: NŠ/Petr Kroupa
Konec uzavírky je dobrou zprávou pro všechny řidiče

Utrpení řidičů v Budiměřicích skončí v pátek 2. prosince. Uzavírka, která znepříjemňovala život nejen řidičům už od 19. září, končí. 

reklama

Se začátkem zimy končí pomalu všechny úpravy silnic a dalších komunikací. V zimě se zkrátka pracuje na silnici špatně. Řidiči se můžou těšit na otevření mnoha uzavírek. 

Budiměřická uzavírka končí už příští pátek 2. prosince. Opravy silnice začaly už 19. září, naštěstí je již opraveno, co opraveno být mělo. 

Objízdná trasa je do 2. prosince vedena obousměrně od obce Budiměřice, přes obce Křečkov, Velké Zboží, Babín a směr Budiměřice. Objízdná trasa pro nákladní dopravu vede obousměrně od Budiměřic přes Rašovice, Netřebice, Kouty, Poděbrady, Velké Zboží a Babín.

Pracovníci firmy, která opravy realizovala, by měli vše stihnout v naplánovaném čase a řidiči si tak budou moct cestu přes Budiměřice bez obav užít. 

 

 

reklama
#Nymburk #uzavírka #konec uzavíčky #Budiměřice #objížďky #doprava #opravy

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.