Kontroly až do neděle. Policajti sbírají body

Až do neděle pod větší kontrolou
Zdroj. Policie ČR
Až do neděle pod větší kontrolou

Dopravní akce pokračuje. Jsou do ní zapojeni také policisté ze Středočeského kraje. Na mušce jste i přes celý nadcházející víkend.

reklama

S jarním počasím se zvyšují teploty, ale také rychlost vozů, proto těchto akcí bude přibývat. Právě probíhající dopravní akce s organizací TISPOL je zaměřená především na používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů a dodržování bezpečnostních předpisů v silničním provozu. Akce trvá do neděle 20. března.

Odcizená auta, věci i osoby

Při kontrolní činnosti policisté dohlížejí na dodržování pravidel silničního provozu. Zároveň budou prováděny kontroly po odcizených vozidlech, věcech a pátrání po osobách. Jedním z cílů celého dopravního opatření je snížit počet dopravních nehod a přestupků na pozemních komunikacích.

Akce s organizací TISPOL nasazeno desítky policistů ze Středočeského kraje, a to nejen za všech územních odborů, ale také z dopravního oddělení silničního dohledu a dálničních oddělení Středočeského kraje.

"Kompletní vyhodnocení celorepublikové dopravní akce s organizací TISPOL ze Středočeský kraj bude zveřejněno začátkem příštího týdne," říká tisková mluvčí PČR Jana Šteinerová.

 

reklama
#policie #dopravní policie #silniční doprava #auto #autonehoda #řidič #kontrola #peníze #víkendové akce pro celou rodinu #pokuta

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.