Kvůli vodovodu pro nové rodinné domy se uzavře ulice Regnerova v Mladé Boleslavi

Ulice Regnerova bude úplně uzavřena
maps.google.com
Ulice Regnerova bude úplně uzavřena

V pondělí 4. července se uzavírá silnice III. třídy v ulici Regnerova kvůli výstavbě vodovodního řadu pro nové rodinné domy v lokalitě Chrást. Výstavbové práce skončí v pondělí 15. srpna.

reklama

Od pondělí 4. července se úplně uzavře Regnerova ulice v Mladé Boleslavi. Silnice třetí třídy bude uzavřená od ulice Alešova včetně spojky mezi Belvederem a Saharou, a to kvůli stavbě nového vodovodního řadu. Vodovod je určený pro developerský projekt rodinných domů v lokalitě Chrást.

V Kralupech se bude opravovat horkovod. Kde nezaparkujete?

Výstavba povede z Regnerovy ulice až do lokality Chrást, plocha výkopu byla určená na sto devatenáct metrů čtverečních.

Podle vedení města budou obyvatelé uzavřené ulice včas a vhodným způsobem informováni o termínech prací a prováděných dopravních opatřeních a v případě potřeby jim bude umožněn vjezd a výjezd z jejich nemovitostí.

O prázdninách se uzavře silnice v Ostré na Nymbursku. 

Ukončení prací je naplánované na pondělí 15. srpna.

 

reklama
#Mladá Boleslav #uzavírka silnice #uzavírka #vodovodní řad #developerský projekt #uzavřená silnice #práce na silnici #rodinné domy #stavba rodinných domů

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.