Málem došlo k tragédii, střetl se vlak s automobilem

Ke srážce došlo po půl čtvrté odpolední
Ke srážce došlo po půl čtvrté odpolední

Ke kuriózní nehodě vlaku s náklaďákem došlo ve čtvrtek odpoledne na trati 111.

reklama

Kladensko, trať 111, půl čtvrtá odpolední. Místním hasičům přichází hlášení o střetu nákladního automobilu a vlaku kousek od Velvar. Podle prvních zpráv mělo dojít ke zranění strojvedoucího, ten to ale vyvrátil. „Nehoda se obešla bez zranění, dokonce jsme ani nedorazili na místo, našich služeb nebylo potřeba,“ sdělila Petra Effenbergerová, mluvčí Záchranné služby Středočeského kraje.

Provoz je nahrazen kyvadlovou dopravou

Vlak a automobil se střetli zrcátky. Po dráze se právě přepravovalo na deset lidí. Do odvolání je místo uzavřeno, provoz přerušen a nahrazen kyvadlovou dopravou. „Jedná se o lokální dráhu, provoz je toho času zastaven. Cestující převáží náhradní autobusy, předpokládáme, že to tak bude do pěti hodin,“ řekl ČtiDoma.cz Petr Šťáhlavský, mluvčí Český drah.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/malem-doslo-k-tragedii-stretl-se-vlak-s-automobilem-21538
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.