Mezi pasekami: Relax na max

S přáteli můžete grilovat.
www.mezipasekami.cz
Zobrazit fotogalerii (19)
S přáteli můžete grilovat.

Určitě vás někdy napadlo, zda ještě existuje místo bez mobilního signálu. Místo, kde uniknete stresu všedního dne, pracovním povinnostem a chorobnému nutkání být neustále online.

reklama

Toto bájné místo stále existuje. A pravděpodobně vás překvapí, že leží jen pět kilometrů od města Zlín. Jde o minimalisticky zařízenou chalupu Mezi pasekami.

Naprosté soukromí je zajištěno právě rozlehlými pasekami, v jejichž středu stojí chalupa z konce 19. století. Částečně kamenná, částečně zděná navozuje tu pravou venkovskou atmosféru. O to větším překvapením je minimalistické pojetí interiéru, které však neruší. Naopak podporuje atmosféru klidu a pohody.

Chalupa je koncipována pro ubytování šest osob. Za horkých letních dnů najdete úkryt ve stínu stoleté lípy a za jasných nocí je možné pozorovat na obloze hvězdy zářící jasněji, než kdekoliv jinde. Pro výlety v okolí se hodí již zmiňované město Zlín, ZOO Lešná, případně lázeňské město Luhačovice. Nezapomenutelným zážitkem bude jistě i návštěva Bílých Karpat.

Více info najdete na stránkách Amazing places nebo na webu chalupy.

 

Pro ČtiDoma.cz napsal Tomáš Tvrdý.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/mezi-pasekami-relax-na-max-25188
reklama
#léto #dovolení #bez signálu #na samotě u lesa #Amazing Places #Chalupa Mezi Pasekami #odpočinek

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.