Mistrovství hasičů v Mladé Boleslavi omezí dopravu

Mistrovství hasičů omezí dopravu v Mladé Boleslavi
Zdroj: pixabay.com
Mistrovství hasičů omezí dopravu v Mladé Boleslavi

Osmé mistrovství Hasičského záchranného sboru České republiky, které se bude konat v Mladé Boleslavi, významně omezí provoz v několika ulicích. Objížďkám se nevyhne ani městská autobusová doprava.

reklama

Mladá Boleslav bude od 14. do 15. září hostit už osmé mistrovství Hasičského záchranného sboru České republiky ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel.

Na obyvatele Boleslavi čekají v souvislosti s pořádáním mistrovství potíže v podobě uzavírek. Ve čtvrtek 15. září úplná uzavírka provozu, a to včetně přilehlých parkovišť náměstí Republiky, v úseku od Laurinovy ulice k třídě T. G. Masaryka. Dopravní omezení přijdou na zmiňované ulice již v úterý 14. září. Hlavní silnice by měla být s opatrností průjezdná v obou směrech.

Omezení se nevyhnou ani autobusové linky. V průběhu mistrovství se uzavřou zástávky U Sportu a náměstí Republiky. Autobusy pojedou po objízdné trase ulicí Dukelská a Laurinova. Místo zastávky U Sportu bude zřízena zastávka dočasná, která bude umístěna před kulturní dům.

reklama
#Mistrovství #mistrovství hasičů #mistrovství hasičů České republiky #omezení provozu #provoz #uzavírky #objížďka #objízdná trasa

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.