Muž přepadl hernu v Krči, je na útěku! Matka schovala dítě na toaletě

Pomozte policii v pátrání
Foto: Policie ČR
Pomozte policii v pátrání

Bylo to jako v nějakém akčním filmu! Ozbrojený muž přepadl hernu v pražské Krči, kde v tu chvíli byla jen obsluhující žena. Bohužel s sebou měla tříletou holčičku. Oběma samozřejmě hrozilo akutní nebezpečí. 

reklama

Byla to situace, ve které by se asi nechtěl ocitnout nikdo z nás. Těžko si představit, jak asi bylo ženě, když do herny v Praze-Krči vtrhnul ozbrojený muž a požadoval vydání hotovosti. Její strach musel být obrovský, tím spíš, když měla v práci tříleté dítě. 

Nikdo zatím přesně neví, jak se celá událost stala. Jisté je, že žena zamkla holčičku na toaletě a sama vyběhla ven. Nejspíš proto, že chtěla pachatele odlákat, ten však zůstal uvnitř herny. Žena alespoň zavolala policii a na místo okamžitě vyrazila zásahová jednotka i URNA. "Přijali jsme oznámení, že v ulici Štúrova došlo k přepadení jedné herny. Bylo to dopoledne kolem jedenácté hodiny," potvrdil policejní mluvčí Tomáš Hulan. 

I když byla policie na místě během několika minut a na pomoc přiletěl i vrtulník, lumpa se jim chytit nepodařilo. Nyní je stále na útěku. Bezprostřední okolí herny bylo okamžitě uzavřeno, dovnitř nikdo nesměl i proto, že zásahovka se psem prohlížela místo činu a snažila se najít jakoukoli stopu. Muž je zřejmě ozbrojen pistolí. Policie už zná jeho popis z kamer, protože násilník v herně už byl předtím. Poznáte ho?

reklama
#zásah policie #záchrana dítěte #zásahová jednotka #odvážná matka #přepadení herny #dítě na toaletě

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.