Na Adventu ve Zdibech se můžete projet na velbloudovi

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek

Zámek Zdiby se promění na předvánoční království. Kromě zpívání koled tady potkáte kouzelníka, můžete se projet na velbloudovi a užít si první adventní neděli.

reklama
Advent 2015 vypukne na zámku ve Zdibech 29. listopadu ve 14 hodin.

 

Trhy i velboudi

Náplň nedělního odpoledne bude bohatá. Venku si můžete s ochotníky zazpívat známé koledy a pochutnat si na svařáku. Na velbloudech se mohou svézt nejen děti, ale i dospěláci.

Máte možnost také sepsat dopis Ježíškovi a vhodit ho do truhly umístěné pod vánočním stromečkem.

Také tu budou vánoční trhy trhy. "Od pana uzenáře můžete nakoupit pochoutky, od jiných též víno a předměty k Adventu, jako jsou věnce svícny, doplňky pro spokojené chalupaření, prezentace RC modelů pro děti i dospělé," lákají pořadatelé.

 

Výstava starých pohlednic, koncert, ohňová šou

Ve špejcharu budou vystaveny staré vánoční pohlednice a také černobílé pohledy od místních sběratelů. Zejména pro dětské publikum tu bude čarovat kouzelník.

Také tu vystoupí kompletní sestava kapely Aulen Orfeus z Odolené Vody. Trochu tepla vnese do adventní neděle fakír se svou ohňovou show, který celou akci zakončí.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/na-adventu-ve-zdibech-se-muzete-projet-na-velbloudovi-17625
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.