Na Mělnicku havarovala cisterna. Silnice je uzavřená, hrozí nebezpečí výbuchu

Cisterna zablokovala silnici na Mělnicku

Cisterna plná benzinu havarovala u obce Kozomín na Mělnicku a celou silnici na pár hodin zablokovala. Hasiči na místě cisternu přečerpávají, kvůli hořlavým výparům hrozí výbuch.

reklama

Cisterna plná benzinu a nafty havarovala u obce Kozomín na Mělnicku. Převrácená cisterna zablokovala silnici číslo 608 minimálně na dvě hodiny. S uzavřením silnice na další čtyři hodiny musí řidiči počítat v průběhu přečerpávání.

Nehodu zavinil řidič, který pravděpodobně nezvládl řízení. Lehce zraněného ho ještě před příjezdem hasičů vytáhli rozbitým předním sklem okolní řidiči.

Hasiči převrácenou cisternu prohlédli a zajistili proti požáru. Postupovat však musí velmi opatrně, kvůli přítomnosti hořlavých par hrozí při přečerpávání vysoké riziko výbuchu. V záloze tak mají připraveno a nataženo hadicové vedení pro případ, že by při přečerpávání začalo hořet.

reklama
#havárie #cisterna #benzin #nafta #výbuch #nebezpečí výbuchu #provoz #uzavření silnice

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.