Opilí mladíci chtěli na koupaliště, skončili na policejní služebně

Klidné jezero zažilo pořádný povyk
Klidné jezero zažilo pořádný povyk

Parta opilých mladíků se domáhala vstupu na koupaliště Lhota. Nevyplatilo se jim to, policisté zasáhli a mladíci skončili na služebně. 

reklama

Dva mladí muži se 10. července pod vlivem alkoholu se domáhali vstupu na koupaliště, ačkoliv jim bylo řečeno, že v takovémto stavu do areálu vpuštěni nebudou.

Poté, co na místo přijela hlídka policistů z Obvodního oddělení Kostelec nad Labem a Obvodního oddělení Neratovice, byli již oba mladíci v soukromém areálu na parkovišti jezera a domáhali se u druhé vrátnice vstupu na koupaliště.

Policisté se ani za chvíli nezastaví. Tento hrozný čin se odehrál v Praze - východ. Mladík se pokusil okrást vlastního pěstouna!

Jednalo se o jednadvacetiletého muže a jeho osmnáctiletého kamaráda, které ze soukromého pozemku vykázali. Oba mladíci začali na policisty pokřikovat a zkoušeli se dostat zpět do areálu koupaliště. Neuposlechli výzvy policistů, aby se zklidnili, a tak policisté museli použít donucovací prostředky.

Mladíci se dopustili přestupku proti občanskému soužití a veřejnému pořádku. Policie vše předala k vyřešení příslušnému správnímu orgánu, který rozhodne o jejich potrestání.

Fotografie:

Zdroj: wikipedia.cz, autor Mirek256, licence: CC BY 3.0

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/opili-mladici-chteli-na-koupaliste-skoncili-na-policejni-sluzebne-25370
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.