Opilý řidič naboural do stromu, spolujezdec zemřel

Ilustrační fotografie. Do první nehody narazilo ještě další auto
Zdroj: HZS Kralupy nad Vltavou
Ilustrační fotografie. Do první nehody narazilo ještě další auto

Dnes v ranních hodinách na Kutnohorsku havarovalo auto, které řídil opilý řidič. Ve vysoké rychlosti nevybral zatáčku a narazil do stromu. Náraz zabil pětadvacetiletého muže na místě spolujezdce.

reklama

Tragická autonehoda se stala u obce Zbizuby na Kutnohorsku. Sedmadvacetiletý řidič, kterému policisté naměřili dvě promile alhokolu v dechu, vezl na místě spolujezdce o dva roky mladšího muže.

"Havárie se stala kolem páté ranní hodiny," uvedla mluvčí policie Michaela Richterová. "Řidič BMW nejspíše kvůli opilosti neodhadl rychlost a nevybral levotočivou zatáčku, za níž čelně narazil do stromu," popsala situaci mluvčí policie Michaela Richterová.

"Spolujezdec na místě podlehl vážným zraněním, řidič byl zraněn jen lehce. Nadýchal 2,09 promile," dodala k případu mluvčí.

reklama
#autonehoda #alkohol #opilý řidič #mrtvý spojujezdec

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.