Páníček skončil na LDN! Bobina hledá novou rodinu

Bobina čeká možná na vás
Zdroj: útulek Lesan
Zobrazit fotogalerii (3)
Bobina čeká možná na vás

Pomůžete fence Bobině, která nemá kam jít? Její páníček skončil na LDN, odkud se již nevrátí. Nemá se o ni kdo starat.

reklama

Útulek Lesan najdete v Kralupech nad Vltavou.

Kříženec labradora, fena, se narodila v březnu 2015, má 57 cm a 25,8 kg. Do útulku byla přivezena příbuznými od majitele, který se dostal na LDN, ze které se už nevrátí! Bobina je milá, k lidem kontaktní, byla zvyklá žít s majitelem v bytě s volným přístupem na zahradu, je čistotná a zvyklá na odrostlé děti. Psů v kotcích si nevšímá a prý si občas hrála se psem jedné příbuzné. Kočky honí, ale prý jim neublíží. Je temperamentní a vhodná k výcviku. Pomůžete Bobině najít nový domov?

Bobina přišla do Kralupského útulku Lesan minulý týden. Útulek je plný psů a nemá kapacity na další. Pomůžete? Je zde především hodně velkých psů, které nikdo nechce, ovšem oni by byli rádi, kdyby se našli páníčci, kteří jim dají nový domov a hodně lásky!

O problémech útulku jsme již informovali. Kralupský útulek volá o pomoc!

Pokud chcete pomáhat, ale na pejska nemáte dostatek kapacit, existuje i jiná možnost!

Sponzorské dary kralupskému útulku je možné poskytovat buď přímo útulku, nebo nákupem v charitativním obchůdku, či finančně na č. ú.:

2500620459/2010

Aktuálně nejvíce potřebují:

- roztoky na čištění psích uší (Virbac Epi-Otic ap.)

- Pepsin Pancreolan

- kvalitní granule. Raději menší množství kvalitnějších, než velké množství těch, které psi nežerou či jim působí zdravotní potíže. Doporučené značky jsou: Calibra - tím v současné době útulek krmí nejvíc. Především potom řadou Adult pro střední nebo větší plemena, Purina Proplan, Hills, K9, Eukanuba. (Pejsci, kteří se k nám dostávají, jsou často podvyživení, někdy ve špatném zdravotním stavu a nutné je dobré krmivo, aby se rychle dostali do kondice. Jakmile si zvyknou na dobré krmivo, nekvalitní pak nežerou nebo pak trpí trávicími poruchami, alergiemi aj.)

- mikročipy

- léky: Fortekor 5 mg, Furorese 40, Clavaseptin nebo Amoksiklav jakoukoliv gramáž, borovou vodu na výplach očí, Bactroban mast

- odblešovací pipety - nejvíce momentálně uvítáme Strongold nebo Advocate proti roztočům

- odčervovací tablety

- neplněné, jednoduché deky

- zručné kutily na drobné opravy, často se také hodí někdo se svářečkou nebo natěrače na vrata, podlážky a boudy (stále je zde co natírat, kdo rád natírá, je vždy vítán)

- ze psích pochoutek mají pejsci nejraději sušené kousky masa (100% maso sušené), případně sušené rybičky nebo psí piškoty   

Pokud byste měli doma tyto barvy, přineste následující odstíny:

Na plechy barvu Hostagrund (multifunkční základní antikorozní nátěr, pololesk), barva šedá.

Na pletivo u kotců Telkit S200 - pololesk, hnědá.

Na boudy se používá Industrit na kov a dřevo pololesk okr světlý nebo o odstín tmavší světle hnědá (u jiných barev je to odstín pinie).

Matrací a hraček, piškotů, psích bonbonů a tyček a levnějších granulí je v současné době dost a není je kam dát, bohužel v útulku mají jen malé skladovací prostory a věčně bojují s místem.

Jestliže chcete pejsky venčit a v případě, že se v útulku momentálně nacházejí vhodní pejsci k venčení, uvítají i tuto aktivitu. Je potřeba to ale konzultovat a naplánovat předem telefonicky nebo osobně s pracovníky útulku. Děti do 18 let si musí k venčení přinést potvrzení rodičů s telefonem na rodiče, kde si to můžeme ověřit, případně venčit za doprovodu rodičů.

reklama
#smrt #útulek #LDN #pes

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.