PÁTRÁNÍ: Muž v Záboří nad Labem napadl seniorku! Poznáte ho?

Napadl seniorku a vytrhnul jí kabelku

Co si zloději dovolí ke starším lidem, nad tím zůstává rozum stát. Tenhle lump se ani nebál, že ho někdo uvidí. Poznáte muže, který v obci Záboří nad Labem okradl seniorku na nádraží? Policie prosí o pomoc.

reklama

Policisté pátrají po neznámém muži, který okradl seniorku v obci Záboří nad Labem na Kutnohorsku. Neznámý zloděj přistoupil v podchodu železniční stanice zezadu k seniorce a beze slova jí vytrhl kabelku z rukou. Povalil paní na zem a utekl i s lupem. Neobtěžoval se ale utéct nikam daleko - kabelku prohledal ještě v budově železniční zastávky a vybral si z ní hotovost. Pak již nepotřebnou kabelku odhodil. 


Případem se začali policisté zabývat ihned, v rámci šetření přišli na to, že podezřelý muž přijel vlakem z Prahy směrem na Pardubice, ve 12:49 hodin dorazil do Záboří nad Labem a z vlaku vystoupil. Potom se vyptával na stanici, kdy jede další vlak na Pardubice a zatím čekal v čekárně. Když se čekárna zavřela, zůstal venku na nádraží. K dispozici je i kamerový záznam, který zachytil podezřelého muže. Zatím se ho však nepodařilo vypátrat, proto prosí kriminalisté o pomoc veřejnost. 
 

Muž je ve věku mezi 20 a 30 lety, je vysoký 160 až 170 centimetrů. Pravděpodobně hovořil s východoevropským přízvukem. Měl snědou pleť a nápadně vyholené kotlety, které vedly od uší dolů a končily téměř u brady. Vlasy měl na krátko až úplně vyholené. Muž se pohyboval nápadnou, až mírně houpavou chůzí. Oblečený byl do modrých riflí, měl bílé boty a zimní šedo-červeno-černou bundu s kapucí. Přední část bundy měla barevné široké pruhy. Muže můžete poznat také z kamerového záznamu a fotografií.

Víte, o koho se jedná? Veškeré informace můžete poskytnout policii na lince 158, případně na čísle kutnohorské kriminálky +420 702 207 853. 

reklama
#zloděj okradl seniorku #pátračka #pátrání po osobách #Kutnohorsko #zloděj #krádež #Kutná Hora

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.