Policie má podezřelého z nehody u Bořanovic

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek

Policie zadržela řidiče vozu Audi Q7, který je podezřelý ze zavinění tragické dopravní nehody z nedělního večera.

reklama

Policisté již v neděli 16. listopadu večer začali intenzivně pátrat po řidiči, který zavinil tragickou dopravní nehodu u Bořanovic, kde zemřela spolujezdkyně. (více na: Řidič v Audi zabil a ujel. Hledá ho policie!)

"Po přispění veřejnosti se nám podařilo zadržet 42letého muže, který je důvodně podezřelý, že jel svým vozem Audi Q7 v inkriminovanou dobu na tom místě," uvedla  policejní mluvčí Markéta Johnová.

Jedná se o čerstvý případ, kterým se policisté stále zabývají. "Muž je pouze zadržený a podezřelý. Na případě dále pracujeme a nebudeme další informace zatím poskytovat," řekla mluvčí Johnová.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/policie-ma-podezreleho-z-nehody-u-boranovic-17782
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.