Policisté znají totožnost muže, který lákal malého chlapce do auta

Černé BMW mělo zatmavená skla. Jeho majiteli bylo kolem 40 let
Černé BMW mělo zatmavená skla. Jeho majiteli bylo kolem 40 let

Policie vyslechla majitele i řidiče černého BMW, který na konci října lákal ve Větrušicích do auta chlapce, kterého se ptal na cestu.
 

reklama

Na konci října  informovala větrušická starostka Petra Šefčíková na facebooku obce o případu, kdy neznámý řidič lákal chlapce do černého auta zn. BMW.

„Incident, o němž jsem Vás informovala včera, si během dnešního dne (1. 11. 2015) převzala kriminální policie ČR, dotyčný řidič byl identifikován," informovala starostka na facebooku v neděli 1. listopadu 2015.

 

Fotogalerie: Diskuze na facebooku

Nešlo o trestný čin

Policejní mluvčí Lenka Sikorová k tomuto případu redaktorce ČtiDoma.cz sdělila tyto informace: „Nebyla naplněna skutková podstata žádného trestného činu. Majitel i řidič byli vyslechnuti, ztotožněni a v tuto chvíli pravděpodobně nebudeme zahajovat úkony trestného řízení."

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/policiste-znaji-totoznost-muze-ktery-lakal-maleho-chlapce-do-auta-17392
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.