Pozor, pozor, ve Zdibech bude uzavírka

Červeně jsou vyznačena místa, která se budou rekonstruovat
Červeně jsou vyznačena místa, která se budou rekonstruovat

Ve dnech 15. května až 31. května proběhne ve Zdibech oprava komunikací Na Lada, Za Sokolovnou, U Zastávky a Severní. Během opravy budou všechny zmíněné obce uzavřené.

reklama

Všichni místní i přespolní, pozor. Ve Zdibech proběhne rozsáhlá rekonstrukce, která uzavře hned několik ulic na celou druhou polovinu května. Oprava proběhne mezi 16. – 30. květnem, uzavřeny budou silnice Na Lada, Za Sokolovnou, U Zastávky a Severní.

Průběh oprav:

16. 5. dopoledne frézování ulic U Zastávky, Severní, Za Sokolovnou

         Odpoledne frézování ulice Na Lada

18. - 21. 5. omezený průjezd při probíhající stavbě možný.

23. - 31. 5. rektifikace hrnečků, asfaltování a pokládání živičného koberce, úplná uzavírka silnic Za Sokolovnou, U Zastávky, Severní.

24. – 31. 5. rektifikace hrnečků, asfaltování ruční a pokládka živičného koberce, úplná uzavírka.

Rodiče dovážející děti do školy a školky by měli parkovat v okolí obecního úřadu. Průchod zahradou školy bude otevřen. Dopravní situaci bude pomáhat řešit obecní policie.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/pozor-pozor-ve-zdibech-bude-uzavirka-23514
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.