Pozor, tramvají se do Kobylis z Palmovky nedostanete!

Z Palmovky do Kobylis musíte využít náhradní dopravu X10!
Zdroj: Dopravní podnik hl. m. Prahy
Z Palmovky do Kobylis musíte využít náhradní dopravu X10!

Mezi stanicemi Palmovka a Kobylisy nejezdí tramvaje. Chyba tkví v trolejích, byly poškozeny. Zatím se neví, kdy tramvaje pojedou.

reklama

„Došlo k poškození trolejového vedení v úseku Palmovka – Kobylisy. Tramvaje 3 a 10 jsou odkloněny oběma směry ulicí Trojskou a v úseku Palmovka-Kobylisy je zavedena náhradní autobusová doprava X10,“ říká tisková mluvčí Dopravního podniku Aneta Řehková. Ve směru do centra byl provoz obnoven v 16:10 hodin. Kdy bude obnoven provoz do Kobylis, se zatím neví.

Na sídlišti to žije, podobně se tady před nedávnem hledal starší Japonec, který odešel z hotelu, všechno nakonec dobře dopadlo. Japonec pobíhal v pyžamu po sídlišti, pomohl až facebook 

Minulý týden podobně nejezdily tramvaje ulicí Trojskou, tam také došlo k poškození tolejí - spadly. 

reklama
#tramvaj #Pražská doprava #doprava #výluka

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.