Premiéra pražského přeboru. Třeboradice a Královice měly těžkou šichtu

Osmičkou víkendových zápasů zahájil sezonu Pražská teplárenská přebor Prahy. Zvýšená tepová frekvence postihla diváky v Třeboradicích a Braníku.

reklama

 

Vydřeného vítězství dosáhli v neděli hráči SK Třeboradice. Duel týmů z opačných okrajů hlavního města začali nebezpečněji hosté ze Zbraslavi. Přes útočné snažení to však byli paradoxně právě oni, kdo jako první doháněl brankové manko. Na střelu třeboradického Junka z osmé minuty byl zbraslavský gólman Činovec krátký. 1:0.

 

„Po vstřelené brance jsme přidali na tempu a převzali otěže zápasu. Dokázali jsme si vytvořit několik velmi dobrých brankových příležitostí, bohužel bez výsledného efektu. A tak přišel trest v podobě dvou obdržených branek, kdy se soupeř dostal dvakrát na naší polovinu a uštědřil nám lekci z efektivity,“ komentoval následný průběh prvních 45 minut trenér SK Třeboradice Jiří Tesař. 1:2.

 

Stejně jako na začátku i do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté. Avšak stejně jako předtím i tentokrát dokázali síť rozvlnit jen fotbalisté v červených dresech Třeboradic. Konkrétně to byl v 66. minutě Pavel Červenka, kdo se balonu dotkl poslední. 2:2. Duel už pomalu spěl k remíze, když v 87. minutě domácí Petr Junek, už podruhé v zápase, prostřelil gólmana Činovce. Utkání, v kterém se obě mužstva přetahovala o průběžné vedení, vyznělo nakonec pro domácí tým. SK Třeboradice  vs  SK Zbraslav 3:2.

 

„Je to škoda, ale nedá se nic dělat. Utkání by spíše slušela remíza. Budeme ale pracovat dál,“ ubezpečil trenér zbraslavského A mužstva Miroslav Vašut.

 

Výsledkový obrat v zápase viděli i diváci v Braníku. Ze sobotního vítězství 2:1 se nakonec radovali hráči Sokola Královice. „Porážka hodně mrzí, s Královicemi se dalo hrát. Po zbytečných chybách jsme dvakrát inkasovali. Myslím, že jsme si dnes vybrali nováčkovskou daň. Pokusíme se zabodovat v příštím utkání v Cholupicích,“ neskládá zbraně trenér ABC Braník Roman Truneček.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/premiera-prazskeho-preboru-treboradice-a-kralovice-mely-tezkou-sichtu-15389
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.