Sdružení přátel piva ocenilo Ferdinanda

Převzetí ocenění
Zdroj: Sdružení přátel piva
Zobrazit fotogalerii (7)
Převzetí ocenění

Polotmavý speciál Sedm kulí a světlý ležák Max benešovského pivovaru se umístily na třetím místě v anketě pořádané Sdružením přátel piva. 

reklama

 Jubilejní 25. ročník ankety se konal ve Mžanech u Hradce Králové. Sdružení přátel piva předalo ceny za nejlepší piva, pivovary a pivovarské osobnosti roku v celkem 11 kategoriích.

Dvakrát bronz do Benešova

Bylinkami ochucené pivo Sedm kulí a plná hořkosladká chuť Maxe oslovila porotu. Pivovar Ferdinand si odnesl 3. místo za ležák Sedm kulí v kategorii polotmavých piv a 3. místo za jedenáctku Max v kategorii světlý ležák.

Přátelé piva

Sdružení přátel piva vzniklo v roce 1990 z iniciativy plzeňských studentů. Soustřeďuje dnes odborníky z oboru a znalce pivovarnictví, piva a pivní kultury v Česku.

Nejstarší pivní anketa v ČR

Nezávislá soutěž SPP je na českém trhu nejstarší pivní anketou. Sdružení má 1373 registrovaných členů a hlasování se zúčastnilo 40 % z nich. Všechna piva jsou v soutěži hodnocena anonymně porotou a jsou veřejně dostupná a ve volném prodeji.

reklama
#pivovar Ferdinand #pivo #cena

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.