Silnice mezi Benešovem a Netvořicemi je uzavřena

Uzavírka silnice bude probíhat z důvodu opravy vozovky
Zdroj: pixabay.com
Uzavírka silnice bude probíhat z důvodu opravy vozovky

Silnice mezi Benešovem a Netvořicemi je od 27. června uzavřena na jeden měsíc. Jde o úsek od hráze Konopišťského rybníka směrem na Václavice.

reklama

Silnice č. III/10614 je momentálně uzavřena z důvodu opravy povrchu vozovky. Silnice začíná v Konopišti u mostu přes Konopišťský potok, pokračuje směrem na Václavice. Celková délka silnice je 1 630 metrů. Uzavírka platí od 27. června do 27. července. 

Úsek od mostu za vjezd ke hrázi Konopišťského rybníka bude opravován za provozu, uzavřený bude pouze při pokládce živice, tedy od 18. července do 20. července. 

Objízdná trasa, která je společná i pro linkové autobusy, bude značena od Neveklova přes Přibyšice, Tisem a Jírovice. Směrem do Netvořic kolem Mydlářky přes Chlístov, Chrášťany, Krusičany a Úročnice. 

 

reklama
#uzavírka #silnice #doprava #Konopiště #Benešov

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.