Smrt na silnici i drahá vykradačka

Rychlá jízda se nevyplatila mladému páru

Dva mladé životy vyhasly na silnici! Z automobilu se ztratila lesnice a rodinný dům zloděj vybral kompletně.

reklama

Devatenáctiletý mladík a dvaadvacetiletá žena, dva mladé vyhaslé životy v jeden den. To je bilance uplynulého víkendu u Příbrami. Nehoda se stala v pátek před půlnocí. Muž podle všech indicií nedodržel předepsanou rychlost. V zatáčce se mu to nevyplatilo, najel na krajnici, kde čelně narazil do vzrostlého topolu. On a jeho spolujezdkyně byli na místě mrtví. U havárie zasahovali i hasiči se speciální vyprošťovací technikou.

Vykradačka za 350 tisíc

Další krádež proběhla na Rožmitálsku. Zatím neznámý pachatel se vloupal do rodinného domu. Vypáčil vstupní dveře a pořádně se napakoval! Peníze, televizory, notebook, tablet, mobilní telefon, šperky, ale i nářadí, sbírku známek nebo mincí. To všechno v tichosti, pod rouškou noci, odcizil!

Lesnice: jde o dechový hudební nástroj, jakýsi přirozený lesní roh, nemá klapky. Používá se pro hraní lovecké hudby a signálů. Cena je různá, od pár stovek do třiceti tisíc korun.

 

Lesnice a kabelka s doklady

Neznámý pachatel se na Příbramsku, V Podlesí, vloupal do zavazadlového prostoru osobního automobilu. Za necelou čtvrt hodinu, kdy auto zůstalo opuštěné, odcizil hudební nástroj – lesnici a dámskou kabelku s doklady. Nebyla to „laciná“ vloupačka. Škoda se vyšplhala na 23 tisíc korun.

 

 

Nehodovost na příbramsku

 

Oproti stejnému období loňského roku počet nehod narostl. Stále vévodí nesprávný způsob jízdy, potom přílišná rychlost – v 31 případech a nedání přednosti v jízdě. Celkem 13 karambolů zavinila zvěř. Na majetku potom vznikla škoda ve výši téměř pěti milionů korun!

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/smrt-na-silnici-i-draha-vykradacka-20150
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.