Starat se bude manžel: Hejtmanka Pokorná Jermanová je těhotná, ve funkci chce zůstat

Středočeská hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO) je těhotná, ve funkci chce zůstat. Návrat do práce plánuje osmačtyřicetiletá politička po šestinedělí, o potomka se má starat její muž.

reklama

Hejtmanka si před dvěma lety vzala o 15 let mladšího Jakuba Pokorného. "Těhotenství bylo plánované, ale netušila jsem, že to přijde takto záhy a že se to povede. Zatím jsem na konci prvního trimestru, takže se to nejrizikovější období chýlí ke konci a doufáme s manželem, že vše bude v pořádku," řekla Jermanová Pokorná.

Hejtmanka už má osmnáctiletého syna z předchozího vztahu. Také její manžel už má s předchozí partnerkou syna.

Středočeské hejtmanství nyní vedou ANO a ČSSD s podporou komunistů. Statutárním zástupcem hejtmanky je náměstek pro životního prostředí a zemědělství, bývalý hejtman Miloš Petera (ČSSD). Otázkou je, zda bude plnohodnotně zvládat své funkce a zápřah. Na druhou stranu, poradců má dostatek a některé spekulace už dlouho tvrdí, že hejtmanství reálně vede někdo úplně jiný...

Chtěl ukázat na netransparentní chování úředníků. Koalice v čele s Jermanovou ho odmítla vyslechnout. Více čtěte zde.

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/starat-se-bude-manzel-hejtmanka-pokorna-jermanova-je-tehotna-ve-funkci-chce-zustat-43918
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.