Střední škola Beroun Hlinky má hotové zateplení

Zatepleny byly všechny budovy školy včetně střechy.
Krajský úřad Středočeského kraje
Zatepleny byly všechny budovy školy včetně střechy.

Větší komfort poskytne Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Beroun-Hlinky a přilehlý Domov mládeže, díky projektu kompletního zateplení budov.

reklama
Škola Beroun Hlinky byla založena v roce 1968. Středočeský kraj je zřizovatelem od roku 2001. Nyní učí škola 573 žáků.

Náklady zateplení

Akce stála 31,54 milionu korun a dotace z evropských fondů prostřednictvím Operačního programu Životní prostředí činila 4,38 milionu korun.

Kompletní zateplení budov

Projekt zateplení objektů SOŠ a SOU Beroun-Hlinky zahrnoval všechny obvodové zdi školy i internátu, spojovacího krčku a tělocvičny s přístavbou, výměnu oken, vstupních dveří a zateplení střech.

Dotace na životní prostředí

„Zateplení objektů v majetku kraje, zejména škol, učilišť, dětských domovů a domovů seniorů, je pro nás jednou z programových priorit. Jsem rád, že se nám daří tento úkol plnit i díky pomoci ministerstva životního prostředí a evropských dotací,“ řekl hejtman Miloš Petera.

 

 

 

reklama
#zateplení #střední škola #učiliště

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.