Středočeský kraj a Praha v objetí bouřek! Pozor

Valí se sem velké bouřky. Dbejte bezpečnosti
Foto: Zuzana Zelenková
Zobrazit fotogalerii (20)
Valí se sem velké bouřky. Dbejte bezpečnosti

Po vlně veder se blíží silné bouřky. Ty už jsou na některých místech středočeského kraje. Jak to vypadá u vás?

reklama

Varování meteorologů se vyplnila, na horách a postupně od západu republiky postupují mohutné bouřky. Ty jsou už i na některých místech středních Čech a postupují do Prahy. Jak to vypadá u vás?

Pošlete nám své fotografie na: info@ctidoma.cz

Varování před silnými bouřkami, které vydal Český hydrometeorologický ústav, platí až do dnešní dvaadvacáté hodiny. Ještě chvíli bychom tedy měli být na pozoru. A jak to bude vypadat v dalších dnech?

Ve středu i ve čtvrtek očekáváme jasnou až polojasnou oblohu, ráno se mohou ojediněle vyskytovat mlhy. Teploty se budou pohybovat mezi 26 až 30 stupni. Očekáváme nadále i přeháňky a bouřky. Noční teploty klesnou k patnácti stupňům Celsia.

reklama
#počasí #předpověď počasí #horké počasí #bouřky #silné bouřky

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.