Světová legenda na dosah ruky

foto: wikipedie

Tony Hawk, jeden z nejznámějších skateboardistů planety zavítá do Prahy.
 

reklama

V sobotu 25. července od 16 hodin se představí na Gutovce v pražských Strašnicích. Zhruba padesátiminutovou exhibici předvede spolu se svým týmem v produkci „Birdhouse skateboard" v rámci evropského turné European Vacation Tour 2015.

 

„Gutovka je Hawkovou jedinou zastávkou v Česku, vybral si ji sám, na což jsme velmi pyšní. Pro vyznavače tohoto sportu to bude neopakovatelný zážitek", řekl radní Prahy 10 Bohumil Zoufalík. Vstup na akci je zdarma.

 

Sedmačtyřicetiletý Hawk jako první na světě dokázal udělat obrat o 900°. Jeho popularitu ještě zvýšily počítačové hry o jízdě na skateboardu, na jejichž přípravě od roku 1998 spolupracuje s firmou Activision.

 

V rámci turné po Evropě už Hawk navštívil Velkou Británii, Dánsko, Francii, Španělsko a Německo. Skatepark v areálu Gutovka, v němž v sobotu vystoupí, je otevřen od roku 2012 a jde o první betonový skatepark v České republice, který v tuzemsku nemá obdoby jak svou rozlohou, tak i variabilitou a pestrostí překážek.

reklama
#osobnost #skateboarding #pozvánka

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.