TIPY NA VÍKEND: ​Výlov rybníka, nebo raději závod?

Vést děti k ekologickému myšlení je opravdu potřeba. Ilustrační foto
Žacléř, foto
Vést děti k ekologickému myšlení je opravdu potřeba. Ilustrační foto

První polovina listopadu bude krásná, neseďte proto doma a užijte si výlov rybníka nebo třeba sázení stromů. Pokud si chcete zazávodit, zaběhněte si třeba Černokosteleckou dvanáctku!

reklama

V sobotu si můžete nakoupit zdravé domácí potraviny v Benešově na farmářském trhu. Kromě výhodného nákupu si užijete i hudební doprovod.

Pokud si dáte rádi rybu, ale moc nevěříte čerstvosti těch v obchodě, vyrazte na výlov do Stradonic. Ve Velkých Popovicích máte jedinečnou možnost vést své děti k péči o přírodu a v přátelské atmosféře něco dobrého vykonat. Tak se oblečte do pracovního a užijte si Stromořádění.

Máte strach, že se brzo ochladí tak, že už se vám nebude chtít běhat? Vyberte si ze dvou závodů! Můžete vyrazit na Orientační běh na Kaňku v Kutné Hoře, nebo na Černokosteleckou dvanáctku do Kostelce nad Černými lesy. V Černošicích si užijete Taneční country večer.

 

 

V neděli vytáhněte svého draka a připravte ho na let na Drakiádě v Kladně. Soutěží se v kategoriích o nejlepšího letce, nejdelší ocas draka a největšího dračího krasavce! V Benešově si užijete halloweenský lampionový průvod. Lampionový průvod bude v maskách, na konci můžete vyhrát titul nejlepší maska. Závěrem akce bude krásný ohňostroj. Ve Vraném nad Vltavou vás čeká překrásná vernisáž Kaleidoskop. Pokud ještě váháte a raději byste si dali něco dobrého, určitě si vyberte rybu z českého rybníka na některém z výlovů.

 

reklama
#kam s dětmi #kudy z nudy #výstavy #trhy #výlov #drakiáda #kam vyrazit #lampionový průvod #výlety #výlovy rybníka

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.