Tipy na víkend: Rockový nářez, bitva rytířů i pohoda v divadle

Užijte si víkend, na výběr je toho dost
archiv
Užijte si víkend, na výběr je toho dost

Dnes to sice venku nevypadá příliš dobře, ale nebojte se ničeho, víkend bude přeci jen lepší. Zítra vykoukne sluníčko, v neděli už by pak mělo být jasno. To je ten nejlepší důvod vyrazit na nějakou akcičku. Zábavy je v nabídce dost a dost. 

reklama

Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. A dobře dařit se určitě bude dnes a zítra při zábavném divadelním představení Postřižiny na nádvoří zámku v Mníšku pod Brdy, protože nás přenese do prostředí pivovaru. Ocitneme se v poklidné době první republiky ve společnosti pivovarských zaměstnanců, majitelů i rodiny jeho správce. 

Dovolená u Černého moře může být v pohodové domácké atmosféře.

Zítřek bude ve znamení festivalů a koncertů. Každý si přijde na své. Pokud máte blízko do Nymburka, těšte se na Kamila Střihavku a další interprety v rámci Přístavních slavností. Jestli vás doma štvou, je to dobrý důvod vyrazit na jinou povedenou akcičku. Natruc Kolín přivítá skupiny Arakain, Atmo a další. No, a koho bere ještě tvrdší muzika, tak zvolí Rockový královák v Králově Dvoře. 

Zejména děti, ale i milovníci parních vlaků ocení, že si jízdu mohou vyzkoušet na vlastní kůži.

Nejlepší festival veteránů a youngtimerů vás v sobotu čeká na pláži v pískovně Mlékojedy u Prahy. Krásná auta, spousta jídla a hlavně dobrá zábava. Co více si přát? Snad jen právě to sluníčko, aby se na koupališti dalo skočit do vody. A kdo by potřeboval něco drsnějšího, může se podívat na Bitvu na Mělníku, kde si to mezi sebou rozdají démoni a lidé. Kdo vyhraje?

Můžete vyrazit i na některý ze zámků, někde se může fotit dokonce i uvnitř.

Předpověď počasí na neděli jistě uvítala i Aneta Langerová. Na zámku Berchtold se totiž předvede v rámci koncertního turné s kapelou a smyčcovým triem pod širou oblohou. Průtrž mračen by ji tak jistě nepotěšila. 

reklama
#tipy na víkend #kam o víkendu #akce #víkendové akce #zábava #bitva #festival #koncert #divadlo

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.