TIPY NA VÍKEND: Užijte si Noc divadel a modelujte z másla betlém

Noc Divadel bude v sobotu!
http://www.nocdivadel.cz/galerie/noc-divadel-2014/
Noc Divadel bude v sobotu!

Oteplení nám vykouzlí krásný víkend, tak neseďte doma a vyrazte i s rodinou za kulturou. V sobotu si užijete Noc divadel a po celý víkend je velmi vhodné pít lahodné letošní víno.

reklama

Sobota

Lákají vás neobvyklé výzvy? Zajeďte do Máslovic a vyrábějte tam betlém z másla. Na své si přijde celá rodina a vaše výtvory zůstanou vystaveny v muzeu po dva měsíce. Když ještě zůstaneme u neobvyklých akcí, na 19. listopadu připadá Noc divadel a tu si užijete ve všech městech, která mají divadlo. Za návštěvu určitě stojí Kladno, Příbram, Mělnické Vtelno, Mladá Boleslav a Benešov. Ve Slaném jsou v sobotu Rybí slavnosti. V Průhonicích se dozvíte něco nového na Přednášce v  Dendrologické zahradě. 

Svatohubertská mše v Brandýse nad Labem nabídne nevšední zážitek a poslouží jako poděkování za zvěř a přírodu. Ve Zdibech proběhne Hasičská zábava a k tanci a poslechu bude hrát kapela exForbes. Pokud jste ještě nestihli svatomartinské víno, navštivte Mladou Boleslav a užijte si Slavnosti vína

Neděle

Ve Vraném nad Vltavou si užijete akci Žádné dítě není ostrov, budete si moct užít čtení dětem. Zábavu pro celou rodinu, ale hlavně pro děti, slibuje i Farmapark Soběhrdy v Praze. V Roztokách u Prahy Oko bere, vole padni, jde pochopitelně o výstavu s karetní tematikou. V Kutné Hoře Gask nabízí náhled do Stavů mysli a za obraz. Pokud máte raději reálnější tematiku, vyrazte Dvakrát kolem světa na zámek Konopiště. 

Možná si chcete udělat línou neděli a zůstat doma. V takovém případě můžete zapojit děti do výroby domácího parfému a užít si při tom spoustu zábavy. Bonusem bude provoněný byt.

reklama
#kultura #děti #kam vyrazit #Noc divadel #kudy z nudy #kam s dětmi #máslo #akce

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.