U Mokrska shořel autobus, silnice je uzavřená

Hořel autobus na příbramsku
http://www.hzscr.cz/
Zobrazit fotogalerii (3)
Hořel autobus na příbramsku

Pravděpodobně technická závada v motorovém prostoru autobusu vedla k požáru u obce Čelina ve směru na Mokrsko. Osm cestujících vyvázlo bez zranění. Uzavírka však možná potrvá až do 17:00.

reklama

Hasiče dnes překvapil obrovský požár autobusu. Než stačili dojet na místo, plameny se rozšířily a autobus zcela pohltily. Ohněm zničený autobus a hasiči blokují cestu. Uzavírka silnice 102 na příbramsku u obce Čelina ve směru na Mokrsko může trvat až do 17:00. 

"Sedm cestujících spolu s řidičem vyvázlo bez zranění," říká tisková mluvčí policie Monika Schindlová.

Požár se podle vyšetřovatele požárů rozšířil kvůli povrchovému teplu z karosérie v motorovém prostoru.K požáru byli včas přivoláni hasiči, vzhledem k odlehlé části, kde požár vznikl, se však oheň stačil rozšířit na celý autobus. Akce trvala jen 30 minut a účastniliyse jí tři hasičské sbory. Tiskový mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel na otázku, kam byli transportováni cestující, odpovídá: "Náhradní transport nebyl nutný, cestující došli do nejbližších obcí pěšky." Škoda na autobusu Karosa společnosti Arriva se odhaduje na 200 tisíc. 

reklama
#autobus #oheň #hasiči #policie #objížďka #příbramsko #hořel #Čelina #Mokrso #technická závada #silnice 102

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.