Varování: Cizí muž lákal do auta malého chlapce

Černé BMW mělo zatmavená skla. Jeho majiteli bylo kolem 40 let
Černé BMW mělo zatmavená skla. Jeho majiteli bylo kolem 40 let

Muž lákal do černého BMW malého chlapce. K incidentu došlo minulý týden ve Větrušicích u Klecan. 

reklama

Podezřelý muž chtěl navigovat

Starostka Petra Šefčíková na facebooku napsala varování pro všechny rodiče o tom, že se po Větrušicích pohyboval cca 40letý muž v černém BMW s kouřovými skly, který lákal do auta malého chlapce. K incidentu došl ve středu 28. října kolem 16. hodiny.

"Poté, co delší dobu stál na křižovatce Východní x Severní, oslovil malého chlapce s otázkou, jak se dostane na dálnici. Chlapec mu cestu vysvětlil. Dotyčný muž však řekl, že to nepochopil a požádal jej, aby ho navigoval, že ho sveze. Chlapec se vyvlékl, že pospíchá. Muž mu alespoň nabízel svezení na naší zastávku na autobusu," popsala starostka.

"Prosím všechny rodiče o zvýšenou opatrnost a poučení dětí. Předejte prosím toto varování dál a v případě opětovného výskytu podezřelého vozidla ihned volejte policii," dodala.

Jedna z uživatelek napsala informaci, že se podobný člověk pohyboval i u školy v Modřanech.

Čtěte dále

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/varovani-cizi-muz-lakal-do-auta-maleho-chlapce-17289
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.