VIDEO: Opilec kličkoval s autem a chtěl uplatit strážníky

Strážníci z Prahy 12 kontrolovali auta v ulici Československého exilu
Zdroj: Městská policie Praha
Strážníci z Prahy 12 kontrolovali auta v ulici Československého exilu

V pražských Modřanech přistihli strážníci v sobotu nad ránem opilého muže za volantem a ten se je při čekání na státní policii ještě pokusil podplatit částkou dva tisíce korun.

reklama

Řidič kličkoval s autem po vozovce v sobotu nad ránem v ulici Československého exilu. Hlídka městské policie ho zastavila a zjistila, že je z něj cítit alkohol. Dechová zkouška prokázala necelé půl promile, načež se muž přiznal k vypití několika sklenic vína.

Když strážníci přivolali státní policii, nabídl jim provinilec úplatek dva tisíce korun. "Řídit bude manželka, já neumím," mumlá opilý řidič. Strážníci ho pro podezření ze spáchání trestného činu omezili na osobní svobodě a předali k vyšetření Policii ČR. 

 

reklama
#městská policie #úplatek #alkohol

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.